Rhapsody Of Fire: fény derült az új énekes kilétére

01agiaco02_1.jpg

Szeptember 29-én bombaként robbant a hír, miszerint huszonegy év közös zenélés után Fabio Lione énekes távozik a Rhapsody Of Fire legénységéből. Az énekes döntése teljes mértékben érthető, hiszen négy zenekart aligha tudna fenntartani. 1998-ban alapította meg saját zenekarát, a Vision Divine-t, 2013-ban csatlakozott az Angrához, most pedig egy újabb formációt erősít, az Eternal Idolt, melynek első lemeze hamarosan a boltok polcaira kerül.

A zenekar akkor egy, a Facebookon megosztott posztban elárulta, hogy ez egy nagyon nehéz időszak most számukra, de készen állnak az új kalandokra, és elmondásuk szerint ez egy jó lehetőség arra, hogy minél izgalmasabb zenét tudjanak majd készíteni. Néhány napja egy kép kíséretében árulták el, hogy a mai napon véget vetnek a találgatásoknak, és bemutatják új társukat.

Ígéretüket betartva, alig egy órája tettek közzé egy videot, amelyben az új vokalistát, Giacomo Volit hallhatjuk- és láthatjuk énekelni. Giacomo egyébként az olaszországi Voice-ból lehet ismerős, mindemellett pedig a Teodasia nevezetű zenekar frontembere.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása