Sharon den Adel elárulta, mikorra várható a Within Temptation új lemeze

sharondenedel.jpg

Évek óta izgalomba tartja a fanokat, hogy mikor kerülhet a boltok polcaira a Within Temptation vadonatúj nagylemeze, hiszen a 2019-es debütálású Resist hatalmas siker lett a fanok és a kritikusok körében egyaránt.

Az 1996 óta aktív formáció a feloszlás széléről állt újra rivaldafénybe, a Resist pedig már teljes egészében a modern hangzásból építkezik. Sharon den Adel többször is hangoztatta, hogy olykor szükség van a változásokra, ez alól pedig a zenekara sem kivétel, mi több, folyamatosan azon dolgoznak, hogy friss hangzással jelentkezzenek, ami jelentősen kapcsolódik az adott évben uralkodó zenei hatásokhoz.

A zenekar köztudottan dolgozik az új lemezen, amelyről énekesnő először azt mondta, hogy fogalma sincs mikor kerülhet boltokba, legutóbb azonban már azt nyilatkozta, hogy a várva várt korong akár már 2022-ben megjelenhet, most egy friss riportban újfent más álláspontról árulkodott, ugyanis ezúttal úgy határozott, hogy legkésőbb jövőre készülhet el teljes egészében a kiadvány.

„Amennyiben a terveink szerint alakulnak a dolgok, talán még egy dalt kiadunk az idén. Reményeink szerint, a jövő év végén az új albumot is kiadjuk, ezért is dolgozunk keményen azon, hogy minden eddigi tervünket megvalósítsuk és néhány havonta kislemezekkel jelentkezzünk. Ez egy teljesen új ötlet, amit mindenképp ki akarunk próbálni, három-négy havonta új dalokat jelentetünk meg. Eddig sikerrel jártunk. Meglátjuk, tudjuk-e így folytatni. Természetesen ahhoz, hogy új dalokat írhassunk megfelelő inspirációra van szükségünk.” – mesélte korábban.

within-temptation-2018-promo-photo.jpg

„Számunkra nagyon fontos, hogy önmagunk tudjunk maradni, ugyanakkor az is, hogy fejlődjünk, és hogy olyan verziót készítsünk magunkból, ami illeszkedik az évhez, amikor kiadjuk az albumot. Frissnek szeretnénk tűnni, ezért új stílusokkal és hangzásokkal dolgozunk, ugyanakkor az is fontos, hogy olyasmit készítsünk, amit igazán szeretünk, amiről valóban azt gondoljuk, hogy tetszik. Szeretünk fejlődni, hiszen ez ad nekünk ihletet az új dalok készítéséhez.” – fogalmazott.

„Csak most kezdtük el az új dalok írását, eddig két megbeszélésünk volt. Nagyon sok új dallal készülünk, természetesen még csiszolnunk kell rajtuk mielőtt megjelenítjük őket, ehhez persze időre van szükségünk, számos újdonság van, ami érdekes lehet a jövőre nézve. Remélhetőleg jövőre már az új lemez is elkészül.” – tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása