Nightwish: Rövidesen bejelenthetik Jukka Koskinen tagságát!

noname52237.jpg

Tavaly januárban sokkolta a Nightwish-fanokat a hír, miszerint Marco Hietala távozik a zenekarból. A zenész igen nyomós indokokkal kommentálta a történteket, azóta pedig visszavonult a nyilvánosságról. Tuomas Holopainen nem titkolta, hogy letaglózta a hír, így részben ismét készen állta arra, hogy pontot tegyen a Nightwish történetének végére.

Mint az elég nyilvánvaló, erre végül nem került sor, ám az mindenképp érthető, hogy a finn géniusz immár nyugtalan mindennapokat él, hiszen a banda most már csak két alapítótagot számlál.

A Nightwish alapítótagjai: Tarja Turunen énekesnő, aki öt lemezen röpítette sikerlistákra a zenekart; Jukka Nevalainen, aki 2019-ben intett végleg búcsút a zenélésnek, a háttérben viszont továbbra is aktív; Tuomas Holopainen, aki a fő ötletgazda; Emppu Vuorinen, aki kezdetektől stabil kiegészítője az együttesnek.

Marco Hietala helyét végül a Wintersun basszerosa, Jukka Koskinen vette át, bemutatkozására pedig a tavalyi virtuális koncerteken kerített sort (ITT és ITT). Az új felállású Nightwish immár a színpadokra is visszatért, a napokban pedig Jeremy Saffer kamerái elé álltak be pózolni. Az előadók kedvenc fotósa egyébként nem volt rest sokat sejtető sorokkal kifejezni, micsoda élmény volt együtt dolgozni Tuomaszékkal.

„Ez most nemcsak egy magazin számára készült, hanem magának a Nightwish-nek is. Az elkövetkezendő hetekben tartsátok nyitva a szemeteket a közösségi oldalaikon, mivel ezek lesznek a legújabb hivatalos zenekari fotók.” – olvasható.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása