Bloodbound: Nyilvános az új lemez borítója és dallistája!

7f697160-d9e8-417c-bda5-18a301fdaf39_1474431_tablet_landscape_large_16_9.jpg

Ma jelentkezett vadonatúj dallal a svéd Bloodbound, az Odin’s Prayer című szám keretein belül, mely alkotás a banda vadonatúj lemezének előfutáraként szuperál. A zenekar július 7-én fogja boltokba küldeni tizedik nagylemezét, ami a Tales From The North címet viseli, és mint az most kiderült, mindösszesen tizenegy dal került elhelyezésre a tartalomban.

A zenekar legutóbbi korongja, a két éve megjelent Creatures Of The Dark Realm nem aratott osztatlan sikert, ebben az értelemben pedig először okozott jelentősebb csalódást a formáció, amely rendre kifogástalan albumokkal rukkolt elő. Az AFM Records elmondása szerint a Tales Fromt The North útján most ismét ledöntik a falakat maguk körül, ugyanis a kiadó lábjegyzete szerint, a zenekar legjobb lemeze van készülőben, ami a terveik szerint, minden eddigi alkotást maga mögé utasíthat.

Miután a nap eddigi részében lehetőség nyílt arra, hogy barátkozzunk kicsit az Odin’s Prayer címmel ellátott újdonsággal, most már lecsekkolható a további tíz dal címe, valamit a korong borítója is, ami ezúttal a Creatures Of The Dark Realm vonalán mozog.

A banda egyébként az utóbbi időben híres lett a konceptlemezek készítéséről, a 2017-es War Of Dragons, valamint az azt követő Rise Of The Dragon Empire egyaránt George R.R. Martin Tűz és Jég Dala című kötetein alapultak; míg a már többször is említésre került Creatures Of The Dark Realm már a skandináv mitológiát vette alapul.

Dallista:

1. Tales From The North
2. Drink With The Gods
3. Odin’s Prayer
4. The Raven’s Cry
5. Mimir’s Crystal Eye
6. Between The Enemy Lines
7. Land Of Heroes
8. Sail Among The Dead
9. Stake My Claims
10. Sword And Axe
11. 1066

bloodbound2023album.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása