Impresszum/útmutató

noname545.jpg

Dark Chest Magazine – Online rock- és metálzenei magazin

 

Fő- és felelős szerkesztő:

Sarok Bettina

Szerkesztő(k):

Jurancsik Eszter

 

Kapcsolat/e-mail: darkchestmagazine@gmail.com

A fentebb látható e-mail címen tudtok elérni bennünket, s garantáljuk, hogy mielőbb válaszolni is fogunk. Feltörekvő előadó vagy? Nálunk bemutatkozhatsz! Mit értünk bemutatkozás alatt?

Zenekarok és szólóelőadók esetében is szükségszerű, mi több, elengedhetetlen a biográfia, beleértve a tagok névszerinti bemutatását. Ha jelent már meg korábban lemezetek, kislemez, vagy akár EP egy link nagy segítség lenne, hogy fel tudjuk térképezni munkátokat. Debütálás során beszámolhattok arról, hogy mi minden inspirálta a lemezt, a dalokat, illetve Ti magatokat (mely zenekarok gyakoroltak hatást munkásságotokra, vagy hogy mely stílus kedvelőinek ajánljátok elsődlegesen zenéteket – ismert bandák felsorolásának útján is megtehetitek ezt).

Többször is előfordult már, hogy elküldtetek néhány linket egy éppen aktuális dalról, ami esetünkben sajnos nem mindig mérvadó, hiszen az időnk sajnos nem mindig engedi meg, hogy apránként kutassuk fel az információkat, tehát amennyiben szeretnétek, hogy hírt adjunk rólatok, legyetek szívesek részletgazdag információkkal tálalni magatokat, ezzel nemcsak a mi munkánkat könnyítitek meg! Természetesen megtaláltok bennünket Facebook-on, Instagramon és Twitteren is, ahol szintén elküldhetitek a promóanyagotokat, de csak is kizárólag a Dark Chest Magazine felkeresésével, ne privátba bombázzatok bennünket!

Te is szeretnél tagja lenni a Dark Chest Magazine szerkesztőségének? Vágjunk bele!

A Dark Chest Magazine-nál természetesen az a lehetőség is nyitott, hogy akár csatlakozz a közösséghez, és Te magad is kinyilatkoztasd a gondolataidat, akár egy kritika vagy egy koncertbeszámoló keretében. Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozni szeretnél hozzánk, a fentebb látható e-mail a rendelkezésedre fog állni. Mi kell ahhoz, hogy a Dark Chest szerkesztője légy? Azon felül, hogy képben kell lenned a rock és a metál képviselőivel, egy rövid bemutatkozás sokat segíthet. Hiányérzeted van az oldallal kapcsolatban, de Te képes lennél betölteni az űrt, akkor ITT a helyed, jelentkezz most! Ha kérdésed van, ne habozz feltenni, mi mindenben a rendelkezésedre fogunk állni.

Szerzői jog:

AZ OLDALON MEGJELENT CIKKEK, CIKKSOROZATOK, MIND A SZERZŐ(K) SAJÁT ÖTLETÉBŐL SZÁRMAZNAK, TEHÁT LEMÁSOLNI AZOKAT TILOS! A CIKKEK LEMÁSOLÁSÁVAL SZERZŐI JOGOKAT SÉRTESZ MEG, RÁADÁSUL SEMMI ÚJAT NEM ALKOTTÁL! A DARKC CHEST MAGAZINE-BAN MEGJELENT CIKKEK BÁRMILYEN JELLEGŰ FELHASZNÁLÁSÁHOZ A DARK CHEST MAGAZINE ÍRÁSBELI ENGEDÉLYE SZÜKSÉGES!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása