Újra mentori székbe ült Tarja!

tvof_allstars_valmentajat_1.jpg

A Nightwish énekesnője 2014-ben debütált először mentorként a The Voice Of Finland jellegzetes piros székében, ahol minden tudását a lehető legjobban szerette volna átadni tanítványainak. Mint az később kiderült, sikerrel járt, hiszen akkoriban az ő versenyzője, Miia Kosunen nyerte a megmérettetést.

Az énekesnő nem sokkal később bejelentette, hogy az ötödik szezonra is visszatér egyengetni a fiatalok útját, amely ismét sikeresen zárult, ugyanis ismét az ő mentoráltja, Suvi Åkerman állhatott a dobogó legfelső fokára. 2016-ban elárulta, hogy nagyon szívesen visszatérne a műsorba, vágya pedig most valósággá érett, ugyanis a The Voice Of Finland idén jubilál a tizedik szezonnal, melynek három fős zsűrijét a mai napon hozták nyilvánosságra.

Tarja mellett visszatér többek között a veteránnak számító Michael Monroe, aki az elsőtől egészen a hatodik szezonig ítészkedett, a harmadik mentor pedig Elastinen lesz, aki az első három évadban volt látható. 

Meglepetés volt számomra Tarja, nem tudom még mennyire lesz nehéz vele szemben versenyezni. Michael az első három évad óta az ellenfelem, már kissé megszoktam, hogy nehéz vele. Tarja viszont meglepő ellenféllé válhat.

– kommentálta Kimmo Elastinen. 

A The Voice Of Finland: All Stars egyébként egy teljesen új attrakció, ugyanis korábbi versenyzők fognak visszatérni, a zsűri dolga pedig kicsit sem lesz egyszerű, hiszen be kell azonosítaniuk, kit is hallanak énekelni.  Az augusztus 28-án startoló műsor a megszokottaknál rövidebb lesz, ugyanis mindösszesen hat részt ölel majd fel.

A szervezők természetesen semmit sem bíztak a véletlenre, így közzétettek egy kis kedvcsinálót, némi képkockát mutatva a kulisszákból, íme:

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása