Klippremier: Tarja – Alias (In Flames cover)

d0c3e64ad86c61130b99d1918989e79d.jpg

Augusztus 11-én tölti fel a boltok polcait Tarja vadonatúj koncertlemeze, ami a Rocking Heels – Live At Metal Church címet kapta, és ami  mintegy tizenkét dallal a fedélzeten indul majd hódító útjára. A szóban forgó alkotás  az énekesnő ikonikus wackenes fellépését fogja tartalmazni, az igen neves fesztiválnak ugyanis üzemel egy temploma is, ahol ugyancsak metalzene csendül fel, ám kissé szolídabb, meghittebb megközelítésben.

Legutóbbi wackenes fellépésén Tarja nemcsupán az óriási hektárnyi teret töltötte meg nézősereggel a nagyszínpad előtt, előadására ugyanis a templomban is szép számmal megjelentek az érdeklődök a repertoár pedig kellően izgalmas és változatos volt.

Felcsendült többek között a Nightwish Slepping Sun-ja, a Rammstein Ohne Dich-je és egyebek mellett a Linkin Park Numb-ja is. Ez utóbbi képezte az énekesnő első kislemezét, amit az elmúlt hetekben osztott meg a közönséggel, mos pedig máris befutott az utódja egy In Flames-nóta keretén belül. A Nightwish alapító-énekesnője ezúttal az Alias című slágerrel népszerűsíti érkező kiadványát, melynek kisfilmjét máris szemügyre veheted!

Íme!

Dallista:

1. Always With Me, Always With You (Li (Ve)
2. Numb (Live)
3. Alias (Live)
4. Vermilion Pt. 2 (Live)
5. Trust (Live)
6. Ohne Dich (Live)
7. Afterlife (Live)
8. The Living End (Live)
9. The Unforgiven (Live)
10. Sleeping Sun (Live)
11. I Walk Alone (Live)
12. Ave Maria (Live)

web_image_tarja_turunen_rocking_heels_2lp_40297591858711931026354_plid_163253.jpeg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása