Komoly betegséggel küzd a Battle Beast énekesnője

gettyimages-1654240316-2048x20480.jpg

Félbeszakította turnéját a Battle Beast, miután énekesnőjük kórházba került, és komoly diagnózist kapott.

„Sajnálattal tudatjuk, hogy Noora meglepően váratlan tünetekkel kórházba került. A kórházban kapott diagnózisa szerint megrepedt a nyaki ütőere. Már kiengedték a kórházból, de a teljes felépülés érdekében, orvosai javaslatára a következő hónapokban távol kell tartania magát mindenféle fizikai munkától. Állapotát tekintve, Noora képtelen lesz olyan teljesítményt nyújtani, ami ne veszélyeztetné az életét, vagy az esetleges szövődmények kialakulását.”fogalmazott közösségi oldalain a csapat, akik december környékén tervezik pótolni az elmaradt bulikat.

„Sosem teszek közzé negatív dolgokat a közösségi oldalaimon, éppen ezért esik most nehezemre hangosan kimondani az egészségügyi állapotommal kapcsolatos híreket.” – kezdi bejegyzését a karakteres hangú pacsirta.

„Furcsa fájdalmat éreztem a nyakamban, a torkomban, a fülemben és az államban, amikor elmentem kivizsgálásra, megállapították, hogy megrepedt a bal nyaki ütőerem. Az ultrahangos vizsgálaton kiderült, hogy repedés már gyógyulásnak indult, az orvosom pedig megmentette az életemet. (A következő fellépésen biztosan meg fogom hálálni neki). Az orvosok azt javasolták, hogy tartsak szünetet, és kerüljek el minden olyan szituációt, ami stresszhez vagy vérnyomás emelkedéshez vezethet – máskülönben agyvérzést kaphatok. Jól tudjátok, mennyire szenvedélyes énekes és előadó vagyok, nálam garantált a magas vérnyomás. Szóval, nem akartam megkockáztatni, hogy a bakancsomban haljak meg – legalábbis még nem.”kommentálta.

Az énekesnő hozzátette, hogy bár a színpadot most mellőznie kell, a rajongóival továbbra is tartani fogja a kapcsolatot, ugyanakkor a most felgyülemlett szabadság alatt új dalokat ír, hogy minden olyan eseményt elmesélhessen, amire eddig még nem volt lehetősége.

Fotó: ©Getty Images/Miikka Skaffari

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása