Lemezinfókat csepegtetett a Wintersun

20240610_wintersun_band_accountheader-_10.jpg

12 hosszú évet kellett várniuk a rajongóknak arra, hogy végre kezükbe vehessék a Wintersun »Time II« című nagylemezét. A zenekar hosszú-hosszú ideje készülő újdonsága augusztus 30-án fog debütálni a Nuclear Blast égisze alatt, tartalma pedig hat, cseppet sem rövid nóta.

„A »Time II« egy epikus utazás a fényből a sötétségbe, majd vissza a fénybe, felfedezve az univerzumot és az energiát, a sötét, viharos tájak kontrasztjától egészen a nyugodt cseresznyevirágos kertekig, ködös, havas hegyekkel átszőve, amitől eláll a lélegzetetek.” – olvasható.

„Vannak rajta dalok tomboló sebességű dobokkal, gitárokkal és basszusgitárokkal, valamint csodaszép, dallamos, lassabb hangvételű dalok is varázslatos, egzotikus hatásokkal. Masszív hangszerelés és kórusok ősi világhangszerekkel és csillogó szintetizátorokkal fűszerezve. Jari szárnyaló, tiszta éneke kontrasztot alkot az agresszív stílusával. Ez egy rendkívül részletes és összetett album, amelyen minden egyes hallgatás során új dolgokat fedezhetsz fel.” – tudhattuk meg.

Dallista:

1. Fields Of Snow 4:05

2. The Way Of The Fire 10:08

3. One With The Shadows 6:19

4. Ominous Clouds 2:22

5. Storm 12:15

6. Silver Leaves 13:31

wintersun-time-ii0.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása