Mark Jansen szívesen vissza hozná az After Forevert!

cae260e6d330f6ef33abc1eabf398a5852.jpg

Az After Forever hollandia egyik legsikeresebb szimfonikus metált játszó zenekara volt, munkásságuk azonban 2009-ben ért véget, miután közös megegyezés alapján, végleg letették a lantot. Később kiderült, hogy az egyetlen aki a folytatás mellett voksolt a csapat énekesnője, Floor Jansen volt, erre azonban nem került sor.

A zenekart egyébként az Epica-főnök Mark Jansen alapította, két lemez után azonban kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva távozott a formációból. Az Epica februárban jelenítette meg vadonatúj korongját (kritika ITT), az Omega című nagylemez pedig elsöprő sikerekkel gazdagodott már a debütálásának első hetében is, népszerűsége azonban lassan már a triplájára duzzad.

A formáció ennek jegyében egy öt felvonásos online koncertet is rendezett, amit a hónap elején lejtettek meg. Ennek apropóján kapták mikrofonvégre Mark Jansent, akitől megkérdezték, amennyiben lehetősége nyílik rá, összehozná-e újra az After Forever csapatát – akár egy koncert erejéig. 

Hajlok afelé, hogy igen, de szerintem Floor mostanság nagyon elfoglalt, továbbá, azt hiszem, hogy Floor és Sander még mindig nincsenek jóban, fogalmam sincs, hogy megoldották-e valaha a gondjaikat. Remélhetőleg a jövőben sikerül majd összehozni.... nagyon jó móka lenne, bár nem fűzök hozzá sok reményt. 

– ecsetelte. 

0af.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása