Vérbeli klasszikussal rukkolt elő az Avantasia!

27055359779_b0025c4604_b.jpg

Közel három év után, idén októberben jelenik meg az Avantasia extrahosszú címmel ellátott nagylemeze, ami az A Paranormal Evening With The Moonflower Society elnevezést kapta. A korongról immár teljes egészében lehullott a lepel, ugyanis már a dallista is megtekinthető, a dalokban pedig ezúttal is kivételes nevek kapnak lehetőséget Tobias Sammet oldalán.

A lemezről már megismerhettünk három tételt (The Wicked Rule The Night, The Moonflower Society, Misplaced Among The Angels), most pedig egy vérbeli klasszikust publikált a német zenész, ugyanis egy Michael Kiskével közös nóta került publikálásra.

Mint ismeretes, Michael Kiske aligha lesz látható a közeljövőben Tobias Sammet legénységében, amiről a német zenész egy magazin hasábjain beszélt terjedelmes vonalakban, hangsúlyozva, hogy Kiskével továbbra is jó barátok maradtak, a lemezeken mindenképp számít rá, ezért is nehéz belenyugodni abba, hogy bizonyos kötelezettségek nem teszik lehetővé számukra a közös munkát a színpadion.

„Michael a barátom, nagyon jóban vagyunk egymással, szeret az Avantasia tagja lenni. De minden üzletnek a menedzsmenten keresztül kell megtörténni, ettől pedig minden nehezebb lesz.” – mondta.

A The Inmost Light egy különleges kisfilm kíséretében került megjelenésre, ugyanis a kezdetektől fogva olyan momentumokat foglal össze, melyek nyomán végigkísérhető az Avantasia és a Halloween énekesének közös útja, egyúttal kitérőt tesznek a banda karrierjének kezdetére is.

„Nagyon büszke vagyok erre a videóra, mivel ez egy montázs az Avantasia utazásáról egészen a kezdetektől. Nosztalgikus érzéssel tölt el, és bár eszembe juttatja a megszületését mindannak, amit csinálok, mégis tökéletesen tükrözi a 2022-es Avantasiát." – elmélkedik Sammet.

 Dallista:

01. Welcome To The Shadows
02. The Wicked Rule The Night
03. Kill The Pain Away
04. The Inmost Light
05. Misplaced Among The Angels
06. I Tame The Storm
07. Paper Plane
08. The Moonflower Society
09. Rhyme And Reason
10. Scars
11. Arabesque

paranormalevening-cover-1024x1024.jpeg

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása