Extrahosszú címet kapott az Avantasia új lemeze

45b4d3_d6544c680b7947fc8f2ac13b376ea3f6_mv2-1.jpg

Ahogyan arról többször is beszámoltunk, gőzerőkkel készül a német Avantasia vadonatúj lemeze, amely a 2019-es megjelenésű Moonglow utódjaként szuperál. Tobias Sammet a közelmúltban újságolta el a fanoknak, hogy az elsődleges tervek szerint már a nyár folyamán boltokba kerülhet a kiadvány, most azonban hivatalosan is megerősítette a jó hírt!

„Jubileumi fellépéseink lesznek Európában, a slágereink közé pedig remélhetőleg itt-ott bedobhatunk majd néhány új dalt is. Az új lemez még a fesztiválszezon alatt meg fog jelenni. A megjelenés előtt persze lesz majd néhány kislemez is.”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy egy nagyon személyes lemezt sikerült összekalapálnia, a végeredménnyel pedig nem is lehetne elégedettebb.

„Mindig nehéz megítélni a saját munkád, különösen akkor, ha még mindig olyan nagyon közel állsz hozzá. Néhány dal jól kiemeli a power metálos oldalamat, nemcsak szerzőként, hanem énekesként is. Az egyik barátom nemrégiben jegyezte meg, miszerint néhány dalunk teljesen úgy hangzik mint a korábbi cuccaim; úgy mint az Avantasia és az Edguy az ezredforduló környékén.”

– jegyezte meg az új dalok kapcsán.

1200px-20160611_loreley_rockfels_avantasia_01210.jpg

„Az új album címe » A Paranormal Evening with the Moonflower Society « . Eleinte azon töprengett a kiadónk, hogy nem tudnánk-e esetleg valami hosszabb címet kitalálni. Tekintve a bátor új világ figyelemfelkeltését talán nem a legemlékezetesebb, viszont egy jó darabig nekem ez a koncepció és cím járt a fejemben.”

– árulta el nevetve, majd hozzátette, hogy:

„A rajongók többsége pontosan tudja, hogy sosem választottam a könnyebbik utat, csak azért, hogy a piac által megfelelőnek vélt dolgokat a felére csökkentsem. Egyébként is, a rajongók elég okosak ahhoz, hogy megjegyezzék az album címét. Művészként a saját látásmódod kell követned, máskülönben fekélyt kapsz, ami megöli a kreativitást.”

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása