Sabaton: Kiadatlan dalokkal érkezik a 10 éves Heroes újrakiadása

sabaton.jpg

Július 5-én újra piacra dobja az idén 10 éves Heroes című nagylemezét a Sabaton. A svéd csatametálosok idén több különlegességgel is készülnek, hiszen amellett, hogy új albumot terveznek megjeleníteni – amelyen ismét Thobbe Englund fog gitározni –, jubileumi show-kat is tető alá pakolnak, a zenekar ugyanis 25 éves fennállását ünnepli.

Mindezeken túl, minden hónapban összegyűlnek és töviről-hegyire átrágják az összes Sabaton-lemezt, melynek keretében nemcsak a nóták hátteréről mesélnek részletesen, de eddig nem ismert sztorikkal is kiszolgálják a népes rajongóbázist.

Mindezt megfejelve, a zenekar a 2014-es debütálású Heroes lemezt sem felejtette el megünnepelni, amely immáron tíz éve a fanok kedvence, olyan dalokkal a fedélzeten, mint a To Hell And Back, a Night Witches, vagy a Resist And Bite – csak, hogy néhányat emeljünk ki.

A nyáron érkező újrakiadáson egyébként bónuszdalok is helyet kaptak, köztük olyan tételek, melyek digitális formában sosem kerültek publikálásra, elég csak a három feldolgozásra gondolni, melyek viszonylag érdekes választásnak bizonyultak.

Dallista:

01. Night Witches
02. No Bullets Fly
03. Smoking Snakes
04. Inmate 4859
05. To Hell And Back
06. The Ballad Of Bull
07. Resist And Bite
08. Soldier Of 3 Armies

CD2:
01. Far From The Fame
02. Hearts Of Iron
03. 7734
04. Man Of War
05. En Hjältes Väg (Raubtier Cover)
06. For Whom the Bell Tolls (Metallica Cover)
07. Out of Control (Battle Beast Cover)

sabaton_heroes_cd_lg0.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása