Új lemezzel és évfordulós koncertekkel készül a Sabaton

sabaton-2023-body0.jpg

Eleget téve a szokásoknak, idén is egy karácsonyi videó keretein belül árult el izgalmas információkat a Sabaton. A formáció megerősítette, miszerint új dalokon dolgoznak, noha néhány hónapja már kiderült, hogy a zenekar háza táján bizony új lemez van kilátásban.

A csapat legutóbbi korongja egyébként 2022 márciusában jelent meg The War To End All Wars elnevezésen, amelynek nyomán folytatták az I. világháború eseményeit, elmondásuk szerint azonban ezt a korszakot már lezárták, így az újdonságon már egészen más témákkal foglalkoznak.

„Pár hét és stúdióba vonulunk felvenni néhány vadonatúj dalt. Igen, új zene van a láthatáron. Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk.” – újságolták izgatottan.

„Nyilvánvalóan most még nem árulhatunk el mindent, de annyit biztosíthatunk, hogy nagyszerű lesz. Mindemellett számos érdekességet tervezünk a 25. évfordulónk megünneplésére.” – tette hozzá Joakim Brodén énekes.

„A jövő év nagy részét nemcsak a jövőbe tekintve töltjük majd, hanem visszalépünk az időbe és átértékelünk néhány dolgot. Visszatekintünk az összes mérföldkőre, amit zenekarként elértünk. Minden hónapban összeülünk egy este, amit kifejezetten az egyik lemezünk meghallgatásával töltünk. Ezeken az estéken az albumról és a hozzá fűződő emlékekről, na meg persze sok másról is beszélgetünk majd. Ennek értelmében olyan exkluzív információkat és történeteket ismerhettek meg, amikről még egészen biztosan nem hallottatok.” – fogalmazott Hannes Van Dahl.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása