Bejelentette új lemeze érkezését a Frozen Crown!

unnamed_8_jpg0.jpg

A Napalm Records égisze alatt jelenik meg idén októberben az olasz Frozen Crown vadonatúj nagylemeze, amely a War Hearts címet viseli. Az október 18-án érkező kiadvány a formáció ötödik nagylemeze lesz, egyben az első olyan, amelyen már hat tagot számlálnak, egyúttal az első olyan korong, amelyet már nem a Scarlet Records, hanem a Napalm babusgat.

Maga a kiadvány egyébként tíz dalt mutat be, ezek közül máris lehet ismerkedni az első kedvcsinálóval, a Steel And Gold című nóta keretén belül, amelyhez kisfilmet is készítettek.

„Ez egy több éves munka beteljesülése, egyben egy újrakezdés! Ez a kisfilm cseppet sem tér el Frozen Crown megszokott stílusától, mindössze megszilárdítja azt. A klipjeinket gyakran úgy címkézték, hogy: »csak egy rakat ember, aki a szabadban valamilyen metált játszik...sok hajjal.« Be kell vallanunk, hogy ezzel teljes mértékben egyetértünk! (…) A Steel and Gold egy olyan dal, amely a hűségről, a tisztességről és az önfejlesztésről szól. Maga a dal arról szól, hogy hű maradj az eszményeidhez, és az elérhetetlen tökéletesség kereséséről szól.” – tudtuk meg a dalról.

Dallista:

War Hearts

Steel And Gold

To Live To Die

Night Of The Wolf

On Silver Wings

Edge Of Reality

Bloodlines

I Am The Wind

King Of The Sky

Ice Dragon

unnamed_12_jpg0.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása