Dalpremier: Mägo de Oz - Bandera Negra

mago-de-oz-bandera-negra.jpg

Április 9.-e  helyett, szeptember 3-án jelenik meg a Mägo de Oz várva várt nagylemeze, ami a Bandera Negra címet viseli. A formáció eddig két dalt mutatott meg a pandémia ihlette újdonságról, az El Cervezo (El árbol de la birra és a Tu madre es una cabra pedig egyaránt hatalmas sikerre tett szert.

Miután kiderült, hogy a korongra sokkal többet kell várni mint az korábban bejelentésre került, a zenekar úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az irányítást, így sajátos módszert alkalmazva lehetővé tette néhány rajongónak – és persze kollégának is –, hogy első körben hallhassák a kiadvány tartalmát.

A visszajelzések egyöntetűen tükrözik Txus di Fellatio korábbi nyilatkozatait, miszerint a Bandera Negra a bulizás első számú nagykövete, megpakolva temérdek csibész dalszöveggel, némiképp visszapillantva gyökereikhez. 

Természetesen azok sem maradtak csemege nélkül, akiknek őszig kell várni a lemez debütálását, ugyanis a Javier Domínguez vezette brigád a napokban jelentette be harmadik kislemeze érkezését, választásuk pedig az album névadójára esett, ami közel nyolc percet ölel fel. A Bandera Negra végül ma éjfélkor debütált a zenekar hivatalos YouTube-csatornáján egy dalszöveges kisfilm kíséretében, sikere pedig már most borítékolható.

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása