Megérkezett a Mägo de Oz kislemeze!

m_go-de-oz-featured.jpg

Néhány napja számoltunk be arról, miszerint a legnagyobb titokban elkészült a Mägo de Oz vadonatúj, immáron tizenötödik stúdióalbuma. A spanyol formáció a közösségi oldalain rántotta le a leplet az újdonságról, amiről elöljáróban elárulták, hogy a Bandera Negra elnevezést kapta és április 9én tölti fel a lemezboltok porosan álló polcait.

A Javier Domínguez (Zeta) vezette legénység azonban azt sem volt rest elárulni, miszerint egy minden tekintetben vidám hangvételű kiadványt kívántak rögzíteni, ami rendesen megvan pakolva optimizmussal és minden egyéb aprósággal, ami egy kicsit feledteti az emberekkel a pandémia okozta helyzetet.

Mivel a jó hírekből sosem elég, a brigád azt is elárulta, hogy a héten már közzé is teszik első kislemezüket, ami az El Cervezo (El árbol de la birra) címet viseli. Nem is kellett sokat várni arra, hogy újfent a zenekarral fiesztázzunk, ugyanis tegnap délután publikálták a szóban forgó nótához készült animációs, dalszöveges kisfilmet, melynek jóvoltából szem-és fültanúi lehetünk annak, hogy a folk-metálosok ezúttal sem hazudtolták meg önmagukat, aminek ékes bizonyítéka a lentebb szemügyre vehető szerzemény.

Íme!

portadacervezo-web.jpg

bandera-cuadrado.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása