Érkezik a Mägo de Oz harmadik kislemeze!

mago-alcorcon19-1-30.jpeg

Április 9-én jelent volna meg a Mägo vadonatúj nagylemeze, ami a Bandera Negra elnevezést kapta. A formáció tavaly decemberben osztotta meg az első felvezetőt az El Cervezo (El árbol de la birra című szám képében, amihez egy animációs kisfilmet készítettek. Ezt követően, január 1-én debütált a La Pegatina közreműködésével felvett Tu madre es una cabra című szerzemény, ami hamar közönségkedvenccé avanzsálódott.

A zenekar végül kénytelen volt bejelenteni a rossz hírt, miszerint a várva várt újdonság debütálása szeptember 3-ra csúszott, ám kárpótlásként néhány szerencsésnek április 9-én lehetősége nyílt meghallgatni a kiadványt, az elsődleges benyomások pedig igencsak magukért beszélnek. A visszajelzések teljes mértékben alátámasztják Txus di Fellatio korábbi nyilatkozatát, miszerint a Bandera Negra a bulizás nagykövete, egyes szövegeiket pedig nem is kell komoly venni, csupán szeretni. 

Öröm az ürömben, hogy egy újabb kedvcsinálót készülnek nyilvánosságra hozni, nem is akár hogyan, ugyanis vadonatúj tételük egy nyolc percet felölelő alkotás lesz! Mint kiderült, választásuk ezúttal a lemez névadójaként szuperáló Bandera Negrára esett, megjelenésére pedig csütörtökön, azaz április 15-én kerítenek sort. 

A lemez dallistája:

1. La isla del las siete calaveras
2. Al abordaje
3. Resacosix en Pandemia
4. No te fallaré
5. La dama del mar
6. El aplauso herido
7. Tu Madre Es Una Cabra
8. Guerra y paz
9. El Cervezo (El árbol de la birra)
10. Abrazos que curan
11. Quiero que apagues mi luz
12. La vida pirata
13. Bandera Negra
14. Después de la tormenta

15. Que el viento sople a tu favor  (ft. Saurom)

bandera-cuadrado.jpg

portada-bandera-negra1-2-1490x1536.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása