Így tolja Vicky Psarakis a Children Of Bodom klasszikusát!

nonamevp.jpg

Április 8-án lett volna negyvenkét éves Alexi Laiho, a Children Of Bodom, illetve a Bodom After Midnight frontembere. A zenész 2020. december 29-én, hosszas betegeskedés következtében hunyt el, haláláról azonban csak január 4-én értesült a világsajtó. A finn legenda 2019-ig volt a COB frontembere, majd miután három oszlopos tag is bejelentette távozását, még az év decemberében elbúcsúztak közönségüktől.

Mivel Alexi kénytelen volt lemondani a COB név használatáról, új néven kellett nekivágnia a folytatásnak, nem sokkal később pedig be is mutatta a Bodom After Midnight legénységét. A zenekar első lemezének rögzítését tervezte, a tragédia bekövetkeztekor, így rövid munkájuk gyümölcse mindössze egy középlemez lett, ami Paint The Sky With Blood címmel, április 23-án válik elérhetővé.

A The Agonist énekesnője, Vicky Psarakis pénteken, azaz április 9-én töltötte fel YouTube-csatornájára legújabb feldolgozását, ami nem más mint a Children Of Bodom egyik jól ismert klasszikusa, a Hate Me. A nóta a 2001-es debütálású Follow The Reaper című nagylemezt ékesíti, ami egyike a Bodom legnépszerűbb alkotásának. Vicky ezzel a dallal kívánt emléket állítani a viszonylag nagyon fiatalon elhunyt legenda előtt, a végeredmény pedig brutálisan remek lett!

Csekkoljátok Ti is!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása