Bodom After Midnight: áprilisban érkezik Alexi Laiho első és egyben utolsó munkája a zenekarral!

5e6f4ffage.jpg

Tavaly novemberben számoltunk be arról, miszerint elkészült első albumával a Bodom After Midnight. A formáció hivatalos megalakulása is a múlt évre tehető, ugyanis a 2019-ben feloszlott Children of Bodom örökségét vitte volna tovább.

December 29-én azonban váratlan fordulat történt, ugyanis a Bodom-frontember, Alexi Laiho hosszas betegeskedés következtében elhunyt. Haláláról január 4-én tudósították a világot, azóta pedig valósággal felrobbant a Föld, ugyanis özvegyei, Kimberly Goss és Kelly Wright-Laiho nyilvános csatározásba kezdtek egymással, a kedélyek pedig ahelyett, hogy csillapodnának, egyre jobban elmérgesednek.

Csak, hogy valami pozitív dolog is történjen, a Bodom After Midnight tagjai a mai napon jelentették be, hogy áprilisban kerül boltokba középlemezük, ami a Paint The Sky With Blood címet viseli, és ami mindösszesen három nótát vonultat fel.

Az már korábban is köztudott volt, hogy a zenekar kiadója megfogja jeleníteni Laiho utolsó munkáját, azt azonban nem árulták el, hogy pontosan mikor is kerítenek erre sort. Az április 23-án megjelenő kiadványról azt hírlik, hogy bizonyos pontokon visszakacsint a Children of Bodom korai hangzására, ugyanakkor új dolgok is beépülnek majd a szerzeményekbe.

Alexihez hasonlóan, mi is alig vártuk, hogy végre megmutathassuk ezeket a dalokat, ezért most boldogok vagyunk, hogy teljesíthetjük a kívánságát. Mondanunk sem kell, micsoda megtiszteltetés és büszkeség számunkra az, hogy részesei lehettünk az utolsó munkájának, és hogy oly módon jelenítsük azt meg, ahogyan ő szerette volna. (...)

- olvasható a finn zenekar soraiban.

A dallista:

01. Paint The Sky With Blood
02. Payback's A Bitch
03. Where Dead Angels Lie (DISSECTION cover)

bodomaftermidnightpaint.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása