Új lemezét tervezi a Débler!

collage5650.jpg

A közelmúltban számoltunk be arról, miszerint több tag is kivált a spanyol Déblerből. A formáció első idei tagváltására márciusban került sor, a sokk azonban az elmúlt hetekben érte a fanokat, amikor is kiderült, hogy a zenekart alapító García testvérek és Sara Cabezas sem tagja már a formációnak. 

A banda ezzel gyakorlatilag a feloszlás szélére került, és habár eredetileg is ez lett volna a kivált tagok terve, a zenekart a dobos Nelson Valenzuela és Rubén Kelsen énekes fogja tovább vinni. A srácok ki is adtak egy közleményt a hogyan továbbal kapcsolatban, melyben elárulták, hogy mindenképp a folytatás mellett döntöttek, hamarosan új tagokat toboroznak majd, ráadásul új lemezük készületeit is fontolóra vették.

Első sorban persze a dolog fájdalmasabb részét kezdték pedzegetni, történetesen azt, hogy az eredeti terv a banda feloszlatása volt, amiben nem mindenki értett egyet.

A megbeszélésünk tárgya a zenekar feloszlatása volt. Ez mindenki számára nehéz időszak volt, és ezért többen is úgy döntöttek, hogy nem szeretnék folytatni a Déblerrel, így az útjaink most elválnak.

–magyarázták a pandémia tetőpontjával egybefüggő időszakot.

167886646_1350663788626332_3999132951287171241_n.jpg

Mindannyiunk számára nehéz pillanat ez, és sosem gondoltunk arra, hogy egy nap erről kell majd írnunk. Hatalmas ölelést küldünk volt kollégáinknak, Alexnek és Sergiónak. Sosem felejtjük el az együtt megélt szép pillanatokat (amiből rengeteg van), és persze a legjobbakat kívánjuk nekik. Szeretnénk megköszönni Sarának az elmúlt hónapokat, melyekkel megajándékozott bennünket, és neki is a legjobbakat kívánjuk a projektjeihez.

– folytatták.

Ezt a bejegyzést azonban nem szeretnénk szomorúan lezárni, ezért most mondunk még valamit: A Débler nem halt meg. És nem is fog, mindaddig amig egy csepp vér is folyik az ereinkben, soha nem fog meghalni, amig továbbra is érdekel a zenénk. Időre van szükségünk, hogy össze tudjuk szedni magunkat, és hogy eldönthessük mi lesz a következő lépés. Mindeközben még mindig bele vagyunk merülve az új lemezünk koncepciójába, és már alig várjuk, hogy ti is hallhassátok, mivel egészen biztosak vagyunk abban, hogy imádni fogjátok. Hamarosan új hírekkel jelentkezünk.

– újságolta lelkesen Nelson és Rubén.

entrevista-ruben-kelsen-debler.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása