Tagcserével indítja az évet a Débler!

800x800bb0.jpeg

Adictium címmel, 2019-ben került boltokba a spanyol metálzenekar legutóbbi albuma, ami jelenleg is nagyszerűen muzsikál a nagyérdemű körében. A formáció csodálatos sikereket könyvelhetett el a koronggal, a koronavírus-járvány kirobbanása miatt azonban nem volt kellő idejük arra, hogy útra keljenek a további népszerűsítés céljából.

A Rubén Kelsen vezette zenekarnak egyébként a szintén spanyol Celtiannal lett volna közös turnéja, amit értelemszerűen bizonytalan időre jegelni kényszerültek. Ha esetleg mindez nem volna elég, a srácok most további rossz hírrel jelentkeztek, ugyanis közösségi oldalaikon hozták nyilvánosságra, miszerint a hegedűért felelős Daniel Fuentes távozik a csapat köreiből.

Sajnálattal tudatjuk, hogy Dani elhagyja az együttest. Szeretnénk tisztázni, hogy sem személyes, sem pedig szakmai problémánk nincs vele, hiszen már sok-sok éve (szó szerint a fél életünk) nap mint nap vele együtt küzdöttünk a közös álmainkért.

– olvasható az alább mellékelt fotó kíséretében.

Azt már tudni lehet, hogy amennyiben a csapatnak mégis sikerül színpadra lépnie Dani már biztosan nem lesz látható a köreikben, utánpótlásáról azonban egyelőre nincs rendelkezésre álló információ.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Debler (@debler_oficial) által megosztott bejegyzés

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása