Tarja Turunen elárulta, mi volt a legostobább dolog, amit magáról olvasott

site_background.jpg

Zajlik az élet Tarja háza táján, hiszen az énekesnő idén dobja piacra Outlanders nevezetű projektjének második korongját, mely kiadvány több, mint tizennégy éves múltra tekint vissza, hiszen a dalok többsége már évekkel ezelőtt elkészültek.

A technika ördögének köszönhetően azonban csupán idén fog megjelenni a kiadvány, ezzel pedig nincs is semmi baj, hiszen az újra rögzített dalok végül teljesen új meglátásba kerültek.

Az ex-Nightwish-énekesnő egy, a Metal Hammer által kezdeményezett kérdezz-felelekben vett részt, s habár rengeteg érdekes dolgot elárult a rajongók által feltett kérdésekre válaszolva, most azt is megosztotta, hogy mi volt a legostobább dolog, amit valaha is olvasott magáról a sajtóban.

„Számos dolog van! De talán, ami a leginkább mélyen érintett az az, amikor "dívának" neveztek. Egyáltalán nem érzem magam dívának, és akik igazán ismernek remélhetőleg egyetértenek velem! Habár az is lehet, hogy csak félreértettem."

Na de mikor is szembesült az énekesnő a díva jelzővel?

„A volt kollégáimtól ered, amikor kirúgtak a Nightwish-ből. Számos tévés szereplésem volt Finnországban, így az embereknek lehetőségük nyílt arra, hogy azt lássák, aki igazán vagyok, lehetetlenség megjátszani magad, amikor a kamerák folyton a nyomodban vannak."

Ezek után méltán merül fel a kérdés: véletlen lenne, hogy a finn pacsirtának végül született egy Diva címet viselő szerzeménye?

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása