Hannes Braun: „Én hiszek a csodákban”

w999_h562_x500_y281_burl_kissin_dynamite_4-f451209b222929a90.jpeg

Januárban került boltokba a Kissin’ Dynamite vadonatúj lemeze, ami a Not The End Of The Road elnevezést kapta. A formáció elképesztő sikereket zsebelt be a kiadvánnyal, hiszen népszerűségük tovább nőtt általa, az eladási listákon pedig egészen a hetedik helyig menetelt a lemez, amely valóságos mérföldkőnek számít a banda történelmében.

A német zenész korábban már mesélt egy s mást a lemez készületeiről, valamint a dalszerzési szokásairól, most azonban egy ötéves tervről nyilatkozott a Metal Hammer riporterének, de hozzátett még néhány apróságot, ami jelentősen kapcsolódik legutóbbi lemezük tételihez.

„A célunk az, hogy minden egyes piacon ugyanolyan népszerűek legyünk. Szeretünk hatalmas show-kat csinálni; a következő turnénk elemei például az 1986-os időszakra fog emlékeztetni. Ugyanazokon a színpadon akarunk játszani mint a hőseink. Szeretném hinni, hogy öt év múlva már a legnagyobb stadionokat töltjük meg. Hé, én hiszek a csodákban.” – áradozott.

Az új lemezük persze zsúfoltan tele van furcsábbnál furcsább címekkel, élen a No One Dies A Virgin című darabbal, amiről Hannes a következőket nyilatkozta:

„Képtelenek vagyunk elviselni egyesek sznob kultúráját, akik azt hiszik, hogy jobbak másoknál.” – feleli vigyorogva az énekes hozzátéve, hogy:

„Nem vagyunk paródiazenekar mint mondjuk a Steel Panther. Szeretünk nevetni, de nagyon komolyan vesszük a zenénket. Sosem kritizáljuk a politikusokat. Leginkább az élet szórakoztató dolgairól mesélünk.” – vallotta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása