Hivatalos! Jukka Koskinen a Nightwish új basszusgitárosa

299908979_610765700411384_4748171537031540333_n.jpg

2021 januárjában tudhattuk meg, miszerint Marco Hietala húsz hosszú év után elhagyta a Nightwish-t. A formáció számára ez hatalmas érvágás volt, mivel Marco nemcsak rendkívüli énekesként és basszusgitárosként játszott szerepet a banda történelmében, de kivételes dal- és zeneszerző is volt.

A banda nem esett kétségbe, amikor úgy döntöttek, hogy virtuális koncerteken mutatják be a 2020-ban publikált Human.:ꟾꟾ: Nature. című lemezüket, ugyanis Jukka Koskinen személyében megtalálták a tökéletes helyettest. Mint ismeretes, a Wintersun zenésze kisegítőként volt jelen a banda turnéján, ám messze nem volt váratlan, hogy rövidesen, a jelenleg tizedik nagylemezén dolgozó Nightwish állandó tagjává avanzsálják.

A zenekar ma hivatalos formában, egy vadonatúj fotó kíséretében jelentette be Jukka csatlakozását, amit az alábbi szöveggel egészítettek ki:

„Örömmel tudatjuk, hogy kedves barátunk, Jukka Koskinen a zenekar állandó tagjává vált. Hihetetlenül hálásak vagyunk, amiért mellettünk tudhattuk a turnén, ezért természetes volt, hogy hivatalosan is csatlakozik hozzánk.” – olvasható a fentebb már látható fotó mellékleteként.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása