Megszabadult hosszú fürtjeitől Floor Jansen

collage56556756556.jpg

Vadonatúj kislemezét népszerűsíti Floor Jansen, aki hivatalosan is betört a popzenei piacra. A holland énekesnő jövő márciusban fogja boltokba küldeni első szólólemezét, ami köztudottan nem metál lemez lesz, éppen ezért okozott a kezdetekben komoly fejtörést a hangzás kialakítása.

Az énekesnő ezúttal is Hollandia-szerte mutatja be első ízben saját szerzeményeit, ennek fényében volt részese egy televíziós műsornak, ahol egy röpke diskurzust követően előadta legutóbbi szerzeményét, a Me Without You-t. Meglepetésre adott okot, hogy az énekesnő először mutatkozott extra rövid frizurával, noha korábban már hangoztatta, hogy az évek során rendesen hazavágta folyton hosszú hajkoronáját.

Haj ide vagy oda, az énekesnő performansza kiforgástalan volt mint mindig, egyúttal részletesebben beszámolt a nóta történetéről, ami egy olyan szerelmet mesél el, amire nincs szüksége az embereknek. Mint ismeretes, az énekesnőnek korábban volt már egy viharos párkapcsolata egykori zenésztársával, így talán nem is olyan véletlen, hogy az események merőben befolyásolták a nóta készülését.

A Me Without You-n kívül egyébként további két kislemez jelent meg az énekesnő kincstárából: a debütálásául szolgáló Fire, majd a Storm című dal vált elérhetővé. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása