Kiderült, mikor érkezhet Floor Jansen szólólemeze!

277465635_7287086798000665_4602250334902236223_n0.jpg

Hatalmas az izgalom Floor Jansen háza táján, ugyanis a holland énekesnő a minap publikálta első szólódalát, a Fire-t. A vokalista már jó ideje beharangozta, miszerint a Nightwish mellett szólóba is kipróbálja magát, ennek értelmében úgy döntött, hogy önálló tételei inkább a pop-rock képviseletében íródnak.

A holland zenemágus egyébként februárban jelenítette meg Live In Amsterdam című koncertlemezét, melynek mellékleteként egy dokumentumfilmet is rögzített, mintegy röviden összefoglalva mikor is fogalmazódott meg benne  a szólókarrier ötlete, hogyan került megvalósításra önálló turnéja, melynek gyümölcse az imént említett kiadvány lett. Kritika egyébként ITT található.

Mint ismeretes, Floor egy egész albumnyi nótával elkészült, arról viszont sosem tett említést, hogy mikor tervezi boltokba küldeni a már most hatalmas izgalom övezte hanghordozót – egészen eddig. Az ex-After Forever-frontasszony a napokban újságolta el, miszerint a Warner Music Group által forgalmazott ADA kiadóhoz szerződött, első kislemeze pedig már az ő gondozásukban került forgalomba. Ezzel egy időben az is kiderült, hogy az énekesnő várva várt nagylemeze 2023 elején kerül az üzletek polcaira.

„Ez a dal hivatalosan is a szólókarrierem indulását jelképezi, egyenesen tűzbe jövök tőle! Hatalmas lépés ez számomra énekesként, dalszerzőként és zenészként is egyaránt. Csodálatos kihívás volt hagynom, hogy kifejlődjön a saját hangzásom és az elképzelésem szólóban. Ezért is olyan különleges most ez a megjelenés. Ez az első bevezető a saját zenémbe, hogy milyen is Floor Jansen szóló előadóként.” – fogalmazott Floor.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása