Megérkezett a Blackbriar vadonatúj kislemeze!

315704799_660131722137771_4038554456529640518_n.jpg

Második nagylemezén dolgozik a Zora Cock énekesnő vezette holland Blackbriar. A formáció a minap osztotta meg követivel a hírt, miszerint ezentúl a Nuclear Blast lemezkiadó gondozásában jelennek majd meg újdonságaik, mindezt pedig egy vadonatúj nótával is megpecsételték.

A Crimson Faces című nóta a minap került publikálásra egy kisfilm kíséretében, amiről a következőket nyilatkozta a banda frontasszonya:

„A Crimson Faces egy történetet mesél el a szellemek, a féltékenység és a bizonytalanság által kísértett emberekről, ami egy régi klasszikus gótikus regény, a Rebecca alapján készült. Arra kértetek minket, hogy ezúttal egy másfajta klipet készítsünk, olyat, amiben a történet ábrázolása helyett az előadásunkra  helyezzük a hangsúlyt, és mi úgy éreztük, hogy a Crimson Faces lesz a tökéletes dal erre. Bízunk benne, hogy sikerült teljesítenünk a kívánságaitokat!” – fogalmaz.

Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy a csapat mikor jelentkezik majd új lemezzel, mivel bemutatkozó lemezük tavaly áprilisban jelent meg The Cause of Shipwreck címmel.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása