Élőben közvetíti karácsonyi koncertjét Noora Louhimo!

317928235_679056866919431_541019988033797556_n.jpg

A Battle Beast karakteres frontasszonya egy igen színes szólólemezzel rukkolt elő még tavaly, a korong pedig az Eternal Wheel Of Time And Space elnevezést kapta. Noora ezúttal a gyökereihez szeretett volna visszatérni, amit leginkább jazz és rockzene képez, noha egyéb aspektusok is közrejátszottak a nóták világában.

Az énekesnő a napokban jelentette be, miszerint december 17-én egy különleges, akusztikus koncertet tart, az előadást pedig élőben fogják közvetíteni.

„Most itt az esély arra, hogy hallhasd a debütáló lemezem, az Eternal Wheel of Time and Space dalait akusztikus változatban, és néhány dalt a kedvenc karácsonyi szerzeményeim közül.” – újságolta Noora közösségi oldalain, hozzátéve, hogy a különleges műsort az énekesnő hivatalos YouTube-csatornáján lehet majd figyelemmel követni, szombaton, azaz december 17-én, este nyolc órai kezdettel.

A trio koncertjének egyébként a JaBa Studio fog otthont adni, ugyanis az énekesnő itt vette fel önálló lemezének dalait, Noorát pedig Samuli Erkkilä és JC Halttunen fogja kísérni a hangszereken.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása