Szétesik a Nervosa: Mia Wallace távozik!

attachment-mia_wallace_abbath_live_2019.jpg

Kicsit sem járnak jó idők a Nervosa háza táján, a banda ugyanis sorra jelenti be a tagváltásokat. A formáció hónapokkal ezelőtt jelentette be Nanu Villalba dobos távozását, idén januárban pedig újabb érvágás érte a fanokat, amikor a frontasszony Diva Satanica is dobbantott a bandából.

Mint ismeretes, a banda gőzerőkkel dolgozik vadonatúj nagylemezeén, Prika Amaral pedig elárulta, hogy az új frontember kilétére majd csak a márciusi premier során derül fény, ekkor fogják ugyanis publikálni első vadonatúj szerzeményüket.

A jó hírek mellett a rossz hírek is szépen gyarapodni kezdtek, ugyanis kiderült, miszerint a basszeros Mia Wallace visszavonul, ennek értelmében újfent egy taggal kevesebbet számlál a brazil gyökerekkel rendelkező alakulat.

„Ez most egy nagyon nehéz pillanat az életemben. Azt hiszem, hogy mindenki, aki ismer, az egészen biztosan kapcsolódni tud ehhez. Nem tehetem azt, amit a legjobban szeretek: turnézni, és a zenének szentelni az életem, sok minden történt, ami miatt ebbe a helyzetbe csöppentem.” – kezdi keserű sorait a zenész.

792050_2ae5772ab86a45da808d0927cd8a091c_mv2.jpg

„A szívem tele van szomorúsággal emiatt, de őszintén szólva nem hozhatom bizonytalan helyzetbe az embereket a helyzetem miatt. Éppen ezért nem lehetek a Nervosa tagja úgy, ahogyan korábban, Prika sem várhat rám örökké, érkezik az új album és számos új remény. Mindössze annyit tehetek, hogy hálát adok a rengeteg izgalmas élményért, amit a Nervosa nyújtott számomra, és amint lehetséges lesz, újra koncertezni fogok. Teljes mértékben támogatom Prikát, aki nemcsak a bandatársam, de a legjobb barátom is egyben. Éppen emiatt olyan szörnyű számomra ez a döntés.” – folytatja.

„Az élet viszont mostoha, és neked néha fejet kell hajtanod előtte, és megtenned minden tőled telhetőt a túlélésért. Mindig zenész leszek, és egyszer újra színpadra állok majd. De lassítanom kell. Remélem megértitek. 24 év után lassítanom kell.” – tette hozzá. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása