Prika Amaral: „Az isten szerelmére, hagyjatok már fel a szétszedésemmel”

prika-amaral-nervosa.jpg

Köztudott, miszerint új lemezén dolgozik a brazil Nervosa, mely formáció az elmúlt időszakban cseppet sem jó hírekkel jelentkezett. Néhány hónapja derült ki, miszerint távozik a zenekarból a dobosuk, a mai napon pedig futótűzként terjedt el a további rossz hír, miszerint Diva Satanica sem tagja már a formációnak.

A banda alapító-gitárosa, Prika Amaral most egy átfogó interjúban mesélt az elmúlt időszakról, egyúttal szót emelt a jövőt illetően, nevezetesen a Nervosa terveiről, illetve az újdonsült frontemberről.

„A világjárvány idején abba a szorult helyzetbe kerültem, hogy teljesen újjá kellett építenem a zenekart. Olyan emberekkel kellet kapcsolatot teremtenem, akikkel korábban semmiféle kapcsolatom nem volt. Mind lányok voltak, akiket ugyanaz az álom fűtött. (...). Olyan lányokat kerestem fel, akiknek profi szinten nem volt hasonlóban részük, így ez egy teljesen új világ volt számukra. (...).” – mondja a felállás kapcsán.

A gitáros elárulta, hogy Eleni Nota egészségügyi gondok végett nem tud már a zenekarral zenélni, noha tagja még a katalán Ankornak, mely formáció viszonylag ritkán ad fellépést, jelenleg pedig vadonatúj nagylemezükön dolgoznak.

„A Nervosa egy nagyon intenzíven dolgozó zenekar. A nap 24 órájában dolgozunk. Amit te az interneten látsz, az csupán az 1%-a annak, ami valójában történik. A Nervosa egy olyan zenekar, ami sokat megkövetel. Ezt ők is jól tudták.” – fogalmaz a folytatásban.

792050_6d71b22f043d409f9f46fbf56342907a_mv2.jpg

Prika szerint az emberek sok baromságot összehordanak az interneten, holott fogalmuk sincs a dolgok miértjéről. Egyesek igen rossz színben tüntetik őt fel, mi több, amolyan főgonoszként kezelik, s noha egyértelműen megérintik őt az igazságtalan vádak, mindössze azt szeretné, hogy az emberek békén hagyják.

„Az isten szerelmére, hagyjatok már fel a szétszedésemmel az interneten.” – fakadt ki belőle.

A zenész persze szót ejtett Diva Satanica távozásáról is, amit a spanyol énekesnő néhány órája közölt közösségi oldalain. Kiderült, hogy az új felállású Nervosa márciusban új kislemezt dob piacra, ez lesz ugyanis a kitűnő alkalom arra, hogy bemutassák vadonatúj frontemberüket.

„Az új énekessel azon dolgozunk, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen. Márciusban kiadunk egy kislemezt, akkor fogjátok majd megtudni ki lett az új énekesünk. Az új lemez viszont csak az év második felében fog megjelenni. Továbbra is a trash/death vonalat fogja követni, két kitárral azonban mégis valami egészen más lesz. Egy teljesen új lehetőség nyílt számunkra, ami még izgalmasabbá teszi az egészet.” – ecsetelte.

„A spoiler az, hogy az új énekesünk nem brazil származású. Brazilokat kerestem, de ez kissé necces, mivel most már Európába költöztem. Most már Olaszországban élek, és itt kevés brazil lány él, még kevesebb, akiket ismerek is. Szóval nem sok esély adatott meg arra, hogy brazilokat keressek a zenekarba.” – tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása