Ismét a Beste Zangers „színpadán” varázsolt Floor Jansen!

noname0524677.jpg

2019-ben követhettük figyelemmel Floor Jansen teljesítményét a Beste Zangers nevezetű műsorban, melynek során a holland énekesnő a nem metál fanokat is 100%-an levette a lábáról sokoldalúságával. A vokalista természetesen rockosabb attitűddel adta elő a választott dalokat, búcsúzásként azonban otthonosabb terepet választott a Hank Poorttal közösen előadott The Phantom Of The Opera jóvoltából.

A műsornak köszönhetően mégnagyobb figyelem övezi az egykori After Forever-énekesnő munkásságát, amire olyannyira vevő a célközönség, hogy szólókarrierbe is kezdett, turnéja után pedig hamar bejelentette debütáló lemeze érkezését, ami azonban nem a keményebb vonalon mozog majd, ugyanis az áhított cél az akusztikus hangszerelés.

 Az énekesek most egy különleges alkalomból tértek vissza a Beste Zangers színpadára, melynek során Eurovíziós-dalokkal kápráztatták el egymást és a nézőket is egyaránt. Floor sajnos nem tudott a helyszínre utazni, ugyanis a közelmúltban esett át egy műtéten és jelenleg otthon, azaz Svédországban lábadozik.  Az énekesnő viszontlátása azonban semmiképp sem esett kútba, hiszen kamera segítségével otthon adta elő a választott tételt, ami a 2012-es nyertes dal lett, tehát Loreen Euphoria című slágere.

Mondanunk sem kell, hogy Jansen ismét nagyot alkotott, hiszen alig 24 óta elteltével már több reakciós videó is felkerült a legnagyobb videómegosztóra, nem sokkal később pedig már az első helyet is megkaparintotta az érdeklődés és a megtekintés skáláján.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása