Sharon den Adel szerint, 2022-re elkészül az új Within Temptation-lemez

559104.jpg

A 2014-es megjelenésű Hydra után hatalmas csend borult a Within Temptation háza tájára, a fanok pedig hamar elkezdtek pánikolni, hiszen hosszú időn keresztül se híre se hamva nem volt a formációnak. Mint kiderült, a rajongók aggodalma nem volt alaptalan, hiszen kishíján feloszlott az 1996 óta aktív zenekar.

Sharon den Adel és társai azonban nem adták magukat egykönnyen, ezért egy teljesen új stílust öltöttek magukra, melynek eredményeként 2019-ben boltokba került Resist elnevezésű nagylemezük. Az újdonság kétség kívül remekelt a célközönség körében, ez pedig olyannyira nagy hatással lett a Within Temptation legénységére, hogy azonnal elkezdtek gondolkodni következő lemezükön

Azóta természetesen sorra szállingóztak a pletykák afelől, hogy mikor is érkezhet a várva várt kiadvány, először ugyanis 2020-ra, majd 2021-re datálták a megjelenését. A Within Temptation-frontasszony azonban egy februári interjú során cáfolt rá a híresztelésre, mondván neki fogalma sincs mikorra készülhet el a kiadvány. 

2019-ben adtuk ki a Resistet, szóval ez nem is olyan rég volt. Általában szükségünk van néhány évre az albumok között, most viszont az a terv, hogy minden alkalommal egy olyan kislemezt jelenítsünk meg, amit egy adott pillanatban írtunk, és ami inspirál minket. Még nincs kész az album. Ma is új dolgokon dolgoztunk. A lemez még nincs megtervezve, illetve rögzítve sem.

– hangsúlyozta akkor.

A kitűzött cél most sem változott, erről Sharon a Folk N' Metal riporterének mesélt, elmondása szerint pedig legkésőbb 2022-ben kerül polcokra új Within Temptation-album.

Amennyiben a terveink szerint alakulnak a dolgok, talán még egy dalt kiadunk az idén. Reményeink szerint, a jövő év végén az új albumot is kiadjuk, ezért is dolgozunk keményen azon, hogy minden eddigi tervünket megvalósítsuk és néhány havonta kislemezekkel jelentkezzünk. Ez egy teljesen új ötlet, amit mindenképp ki akarunk próbálni, három-négy havonta új dalokat jelentetünk meg. Eddig sikerrel jártunk. Meglátjuk, tudjuk-e így folytatni. Természetesen ahhoz, hogy új dalokat írhassunk megfelelő inspirációra van szükségünk.

– újságolta.

18882173_1723700394590837_7405486555452101965_n00.jpg

A zenekar egyébként most van túl egy nagyszabású virtuális koncerten, amit The Aftermath elnevezés alatt bonyolítottak le hetekkel ezelőtt. A virtuális világban játszódó koncertre természetesen vendégek is hivatalosak voltak, köztük a Nightwish-alapító Tarja, akivel 2013 óta dolgozik együtt den Adel és csapata.

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással, szerencsére mindig könnyű kapcsolatba lépni a másikkal. Nagyon jó és szórakoztató együtt dolgozni vele. Ő olyan személyiség, aki nagyon szereti a zenét és szenvedélyesen rajong érte. Mindig jó érzés vele dolgozni.

– áradozott barátnőjéről, majd hozzátette:

Az elmúlt időszakban folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, ami nagyszerű, de ezúttal sajnos nem tudtunk személyesen találkozni. Egy kamerás csapat utazott hozzá Spanyolországba, hogy ott vegyék fel a részeit. Mindazonáltal, sok más teendőjével volt elfoglalva. Szóval, ez volt a legjobb módja annak, hogy felvegyük őt.

– vallotta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása