Sharon den Adelnek fogalma sincs arról, mikor érkezik a Within Temptation új lemeze!

122193095-1024x1024.jpg

2019-ben jelent meg a Within Temptation visszatérő nagylemeze, ami a Resist címet viseli. A zenekart ezt megelőzően a feloszlás szele fenyegette, most azonban keményebben dolgoznak mint valaha. Még 2019-ben hintette el a zenekar, miszerint fontolgatják vadonatúj nagylemezüket, amire sokkal keményebb nótákat kívánnak felpakolni, noha újdonságuk a Resist vonalán mozog majd.

A holland hatos egyébként tavaly két kislemezt is megjelenített az Entertain You, valamint a The Purge című alkotások képében, emellett azt sem felejtik el hangoztatni, miszerint a lemez is érkezőben van, megjelenéséről azonban továbbra sincs semmilyen konkrét információ. Sharon den Adeltől most meg is tudhatjuk ennek miértjét, ugyanis a Within Temptation-frontasszonynak halvány lila fogalma sincs arról, hogy mikor fogják boltokba küldeni újdonságukat.

2019-ben adtuk ki a Resistet, szóval ez nem is olyan rég volt. Általában szükségünk van néhány évre az albumok között, most viszont az a terv, hogy minden alkalommal egy olyan kislemezt jelenítsünk meg, amit egy adott pillanatban írtunk, és ami inspirál minket. Még nincs kész az album. Ma is új dolgokon dolgoztunk. A lemez még nincs megtervezve, illetve rögzítve sem.

- magyarázta Sharon, nem győzve hangsúlyozni: szó sincs arról, hogy lazsálnának, jelenleg is kőkeményen dolgoznak a kiadványon.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása