Virtuális koncerttel készül a Within Temptation

within-temptation-sharon-den-ardel-830x400.jpg

Lassan több, mint egy éve szabotálja a koncerteket a koronavírus-járvány, melynek következményeként számos koncertet kellett lemondania az előadóknak. A Within Temptation az Evanescence-szel indult volna közös turnéra, amely koncertsorozat jelenleg is tolódik. 

A holland formáció köztudottan dolgozik következő nagylemezén, ami a 2019-es debütálású Resist utódjaként kíván világot hódítani. Sharon den Adel jóvoltából megtudhattuk, hogy egyelőre nincs kilátásban pontos dátum az újdonságot illetően, ugyanis elődleges tervük az, hogy kislemezek megjelenésével vezessék fel készülő alkotásukat. 

Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy az új kiadvány munkálatai miként zajlanak, azonban tegnap egy nagyon izgalmas hírrel szolgált a zenekar, ugyanis legutóbbi bejegyzésük szerint, júliusban a Nightwish-hez hasonló virtuális koncertet szerveznek, ami a The Aftermath – A Show In A Virtual Reality munkacím alatt valósul meg. Maga a fellépés július 8-án és 9-én kerül vetítésre.

(...) Az Aftermath egy olyan online műsor, ami a legmodernebb technológiából táplálkozik, és ami lehetővé teszi számunkra, hogy olyan teljesítményt nyújtsunk, ami nem e világi – szó szerint! A műsor során négy különböző világban fogjuk eljátszani a régebbi és az újabb dalainkat. Már alig várjuk, hogy vendégénekeseink csatlakozzanak hozzánk, és egy sokkal szembetűnőbb környezetben kínálhassuk a duetteket.

– újságolták, alább pedig már meg is tekintheted az első kedvcsinálót.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása