Életmentő műtét vár a Mägo de Oz exénekesére
Élet-halál harcot vív az énekes...

a-2435090-1542576616-4415_jpeg.jpg

Jose Andrëa a Mägo de Oz élén vált ismertté, de a zenekar mellett szólóban is piacra dobott lemezeket. A spanyol énekes 2011-ben hagyta el a Mägo fedélzetét, mondván, a csapat többet érdemel egy olyan frontembernél aki csupán 50%-ban képes teljesíteni.

Az énekes nem sokkal később újra önmagára talált, azóta pedig megállíthatatlanná vált Jose Andrëa Y Uróboros nevezetű formációjával. A banda egyébként vadonatúj nagylemezén dolgozik, azonban ma igen aggasztó hírek érkeztek a frontemberről. A Mariskal Rock beszámolója szerint, életmentő műtétet kell végrehajtani Jose Andrëán, amit szeptember 9-én fognak elvégezni.

Mint kiderült, az énekesnek már volt egy durvább hasnyálmirigy-gyulladása, amiből sikeresen felépült, az orvosok azonban egy ennél sokkal rosszabb hírt is közöltek az ex-Mägo de Oz-frontemberrel, aki érthető módon erről nem kívánt nyilatkozni.

A lap értesülése szerint, az orvosok őszintén elmondták, miszerint 70% esély van arra, hogy komplikációk léphetnek fel a műtét során, az énekes pedig nem szeretett volna elvarratlan szálakat, ha esetleg bekövetkezne legnagyobb félelme. A zenész ezért felvette a kapcsolatot Mägo de Oz-beli kollégáival, hogy rendezni tudják kissé viharosra fordult kapcsolatukat, miután elhatározta kilépését a zenekarból. 

A zenész és a hozzá közel állók is a legjobbakban reménykednek, és amennyiben komplikációk nélkül sikerül megmenteni Jose Andrëa életét, néhány napon belül gond nélkül elhagyhatja majd a kórházat.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása