Díjjal jutalmazták a közel 40 éve töretlen Mägo de Oz munkásságát!

448156467_1012167723598761_325651400282954133_n.jpg

Kedden, azaz június 11-én Mexikóban, a Mexikói Unió Kongresszusának jóvoltából komoly elismerésben és díjban részesült a közel 40 éve alkotó Mägo de Oz. Spanyolország legnépszerűbb metálzenekara a zenéhez és a kultúrához való töretlen hozzájárulásáért kapta az elismerést, amit a formáció jelenlegi tagsága egyénileg vehetett át.

A zenekar ezzel egy újabb mérföldkőhöz ért pályafutása során, Txus di Fellatio pedig nem habozott szívből jövő beszédében minden egyes tagot megemlíteni, aki valaha is részesei voltak a zenekar életútjának, elmondása szerint ugyanis a banda extagjait is ugyanúgy megilleti ez a díj, mint a mostani tagságot.

„Mindannyian fontosak vagyunk a Mägo de Ozban. Ezt az elismerést mindenki megérdemli, aki valaha tagja volt a zenekarnak, Noha már nincsenek velünk, őket is ugyanúgy megilleti ez a díj, hiszen a szívüket, a lelküket és a fél életüket a zenekarnak szentelték, nélkülük, most nem állhatnánk itt.” – fogalmazott beszédében a zenekar főnöke, hozzátéve, hogy:

„Arról sem szeretnék megfeledkezni, hogy kik is azok, akik valójában megérdemlik ezt a díjat. Ti, akik a Mägo de Oz pólóit viselitek, miattatok döntünk úgy minden egyes nap, hogy elbúcsúzunk a családjainktól, és több ezer kilométert megtéve elhozzuk nektek a zenénket. Miattatok folytatjuk a zene nevű hazánk bővítését” – tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása