Klippremier: Epica – Beyond The Matrix

gettyimages-632729960-2048x2048.jpg

Tavaly került boltokba az Epica legutóbbi albumja, ami az Omega elnevezést kapta. Kritika ITT. A sikerekben gazdag debütálást követően, a Simone Simons vezette együttes egy nagyszabású online koncerttel ünnepelte újdonsága népszerűségét, amit decemberben küldtek az üzletek polcaira Omega Alive elnevezés alatt.

A zenekar továbbra is bízik abban, hogy rövidesen újfent színpadot robbanthatnak, ám addig amig erre nincs lehetőség különböző módon próbálnak a fanok kedvére tenni. Nemrégiben például hódító útjára indult az Epica univerzuma, ami tulajdonképpen egy rajongói oldal, benne sok-sok extrával.

Mint kiderült, a banda egy esetleges új lemez gondolatával is kacérkodik, habár nagyon szeretnének útra kelni az Omega dalaival.

„A lényeg az, hogy kiadtuk az Omegát, viszont nem tudtunk kellően koncertezni vele, ezért ezt jó lenne behozni, mielőtt új lemezt jelenítünk meg. Igazán furcsa helyzet ez, hiszen ehhez hasonlóban még sosem volt részünk, viszont ha ez azt jelenti, hogy nem tudunk majd turnézni, akkor minden bizonnyal visszamegyünk a stúdióba és készítünk egy új albumot, mondjuk egy Omega 2. felvonást. (nevet)”

fogalmazott korábban Simone Simons.

A holland zenekar – a Beyond The Matrix című daluk keretein belül – ma újabb élőfelvételes kisfilmet publikált hivatalos YouTube-csatornáján, amolyan nosztalgia gyanánt, hiszen a felvétel még 2017-ben került rögzítésre, amikoris  épp The Holographic Principle című korongjukkal rótták az utakat. 

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása