Kukkantsd meg az Epica különleges koncertjét!

epica-omega-alive-06.jpg

Hivatalosan stúdióba vonult a holland Epica, a zenekar ugyanis 2025-re ígéri vadonatúj stúdiólemezének megjelenését. Mint az kiderült, a zenekar idén áprilisban kezdi meg a munkálatokat a stúdió falain belül, mindeközben szüntelenül várják a fanok javaslatait, hogy milyen elemeket helyezzenek leginkább előtérbe az újdonság révén.

A formáció elmondása szerint, még idén debütálásra fog kerülni az új lemez első felvezetője, míg az ősz beköszöntével The Symphonic Synergy elnevezés alatt adnak majd szimfonikus zenekarral karöltött fellépéseket, hasonló stílusban, mint a 2013-as Retrospect című szülinapi buli, amely végül DVD formájában is megjelent.

A zenekar egyébként 2021-ben, a világjárvány kellős közepén adta ki az Omega című lemezét, amely a banda mércéjével mérve, a valaha kiadott legkiforrottabb művük lett. Mivel koncerteket nem lehetett tartani, így sok más zenekarhoz hasonlóan, az Epica is online mozgatta meg a közönséget, a minden tekintetben varázslatos Omega Alive című felvétel jóvoltából. A streamelt koncertet végül DVD-ként dobták piacra, most pedig YouTube-csatornájukra is feltöltötték, mivel továbbra is vannak olyan rajongóik, akiknek nem sikerült megtekinteni az eseményt.

Te is lemaradtál róla? Sebaj, most bepótolhatod!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása