Szólólemezen dolgozik Simone Simons?

tumblr_2ac1269ce3d3b52498305da44019738d_48db365b_12800.jpg

Tavaly jelent meg az Epica vadonatúj, Omega címet viselő stúdióalbuma, ami jelenleg is csodása muzsikál a célközönség körében. Oly sok csapathoz hasonlóan azonban Simone Simonszék sem tudtak turnézni az újdonsággal, helyette egy grandiózus est keretein belül mutatták be az új szerzeményeket, a fellépésre pedig online lehetett jegyet váltani, majd a képernyők előtt követni a show-t.

A srácok persze azokra is gondoltak, akik egyéb okok végett lemaradtak az online buliról, ennek fényében, december elején boltokba küldték a fellépést, ami az Omega Alive címre lett keresztelve. Köztudott, hogy a zenekar hamarosan egy titkos meglepivel is előrukkol, minderről azonban egyelőre nincs rendelkezésre álló információ.

Simone Simons énekesnőt a közelmúltban kapta mikrofonvégre egy spanyol lap, a beszélgetés során pedig jobbára az Epica terveiről mesélt, így megtudhattuk, hogy valószínűleg hamarosan újra meghódítják majd a stúdiót csapattársaival.

Digitális formában ugyan, de sokat értekezünk egymással, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. A csapaton belül azonban vannak, akiknek más projektjeik is vannak és hobbijuk is akad, s ezért folyamatos a munka. Valószínűleg hamarosan újra összeülünk, hogy átnézzük az eddig elkészült dalainkat egy esetleges új album kapcsán, de ki tudja.

– fogalmazott.

epica-2021.jpg

A lényeg az, hogy kiadtuk az Omegát, viszont nem tudtunk kellően koncertezni vele, ezért ezt jó lenne behozni, mielőtt új lemezt jelenítünk meg. Igazán furcsa helyzet ez, hiszen ehhez hasonlóban még sosem volt részünk, viszont ha ez azt jelenti, hogy nem tudunk majd turnézni, akkor minden bizonnyal visszamegyünk a stúdióba és készítünk egy új albumot, mondjuk egy Omega 2. felvonást. (nevet)

– tette hozzá. És, hogy magának Simone Simonsznak mik a tervei? 

Valóban dolgoztam néhány projekten, azonban ennél többet nem árulhatok el...

– válaszolta a feltett kérdésre, mely szerint, terveben van-e egy esetleges szólólemez. A riporter igyekezett tovább firtatni a témát, az énekesnő azonban tartotta magát ahhoz, hogy majd idővel kiderül mi mindenen dolgozott, hiszen a várva várt szólólemez érkezését nem erősítette meg, ugyanakkor nem is cáfolta azt.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása