Aranyos történetet osztott meg követőivel Tarja!

260168735_5262385093777056_7737746463874535856_n.jpg

A finn énekesnő háza táján sosem áll meg az élet, hiszen a munkaorientált vokalista folyamatosan újdonságon dolgozik a nap huszonnégy órájában. Tarja hamarosan a színpadra is visszatér, ám emellett Outlanders nevezetű projektje is igen aktív, hiszen két havonta jelentenek meg kislemezeket, mely nóták új lemezüket képezik.

Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy pontosan mikor kerül boltokba az Outlanders lemeze, annyit viszont megtudhattunk, hogy a következő tétel május 20-án kerül publikálásra.

Mindezeken túl, az is kiderült, hogy a Nightwish alapító-énekesnője rövidesen újra helyet foglal mesterként a Voice-ban, ám ezúttal a hatvan pluszos korosztály méretteti meg magát. Ha mindez nem lenne elég, saját elfoglaltságai mellett rengeteg projekt részese, ugyanakkor következő szólólemezét is lázasan készíti.

A vokalista a napokban tartott egy közel egyórás diskurzust a fanokkal, a beszélgetés során pedig jobbára az Outlanderst körbefont eseményekre fektetett hangsúlyt, majd egy érdekes kommentet látva, egy megható történetet is megosztott a nézőkkel.

Történt ugyanis, hogy az egyik néző kommentben közölte a metálkirálynővel, miszerint az édesanyja róla nevezte el.

„Komolyan?” – szökött könnybe a szeme, majd így folytatta: „Tudjátok, azt hiszem vannak sokkal szebb nevek ezen a világon mint a Tarja. A takarítónőm öt éve takarítja a házam, de még mindig Tarha-nak hív."

„Rengeteg csodaszép név van, amit a lányotoknak adhattok, komolyan. Az édesanyám Marjattanak vagy Marjuttnak szeretett volna nevezni, őt Marjattanak hívták, tehát olyan nevet szánt nekem, ami M-mel kezdődik, azon a napon viszont, amikor megszülettem az édesapám azt mondta » Ő Tarja «.” – mesélte szórakozottan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása