Duplapremierrel jelentkezett a Down For Whatever!

collage686886865.jpg

Napok óta csepegteti az izgalmas infókat a Down For Whatever, miszerint két darab dallal kívánnak visszatérni a rivaldafénybe. Az újdonságokra nem is kellett sokat várni, ugyanis a várva várt dalok ma reggel kerültek a fel a legnagyobb videómegosztóra.

Az egyik nóta címét már elárulta korábban az együttes, ez pedig a Messze Még A Vég című tétel, amelyhez egy animációs-dalszöveges videóklipet is készítettek; majd jött a meglepetés, ugyanis Voltam/Leszek elnevezésen egy Pásztor Annával készített duettet is kipakoltak, amiről eképp meséltek:

„Vége a titkolózásnak és a háttérmunkának. Eljött a pillanat, hogy lerántsuk azt a bizonyos leplet a dalról, amelyen az elmúlt időszakunk ébren töltött pillanatainak nagy részében dolgoztunk.” – kezdik bejegyzésük.

„Hónapokkal ezelőtt megszületett egy tőlünk első hallásra szokatlan világú szám, melynek demózásai alatt már éreztük, hogy Anna hangjával lesz igazán teljes. Miután elküldtük neki a zenét, megcsörrent a telefon és már azon kaptuk magunkat, hogy együtt ülünk vele a stúdióban és csak úgy pörögnek fel a hangok a számítógépre. A hangfelvételek után rögtön le is forgattuk a videó anyagokat, melyekhez Robi álmatlan éjszakái voltak szükségesek, miközben készre kalapálta ezt a szintén rendhagyó klipet.” – folytatják.

„Hatalmas megtiszteltetés nekünk, hogy Anna és a mi világunk összeolvaszthattuk és maximálisan meg vagyunk elégedve a végeredménnyel. A dal az életünkben állandóan jelenlévő hullámvölgyekről, a bennünk található óriási kettősségről és a magunkban vívott folyamatos harcról szól.” – mondják.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása