Érkezik Elisa C. Martín szólólemeze + itt az első kislemez!

11012494_891693837558778_518876819611542315_6.jpg

A Dark Moor egykori énekesnője nem feltétlenül unatkozott az elmúlt időszakban, miután több csapatban is megfordult, elérkezettnek látta az időt arra, hogy útjára indítsa szólókarrierjét, amiről manapság egyre több információval látja el a jobbára spanyol ajkú rajongótáborát.

A spanyol énekesnő, idén dobja piacra Nothing Without Pain című nagylemezét, amelyből most bemutatta az első ízelítőt. Az énekesnő vadonatúj kislemeze a Carry On elnevezést kapta, és a napokban került publikálásra. A vokalista 2018-ban egy önéletrajzi kötetet is piacra dobott, Mi vida, de la delincuencia al Heavy Metal (≈ Életem a katasztrófától a Heavy Metálig) címen, de egyéb más projektekben is aktívan részt vesz.

„Nem is lehetnék hálásabb a belém és a zenémbe vetett bizalomért. Amikor meghallgatták a lemezt, szó szerint azt mondták: « Elisa, az albumodnak lelke van. » E szavak olyan szintű erővel töltöttek fel, mint még soha, és úgy készültem fel, hogy senkinek se okozhassak csalódást.” – kommentálta Elisa a szólókarrier és a lemez készületének kapcsán, mely korongot egy brazil kiadón keresztül hozza napvilágra.

„Nekem az éneklés az álmom, az egyetlen dolog, amit igazán szeretek, tehát az, hogy nektek énekeljek, mert nélkületek ennek az egésznek semmi értelme sem lenne." – tette hozzá, immár a rajongókhoz szólva.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása