Premier! PATT (Patricia Tapia) – Legends Never Die

legends_never_die2.jpg

Hivatalosan is berobbant Patricia Tapia szólóprojektre, amelyet Javi Diezzel közösen alkotott meg. A Mägo de Oz egykori zenészei már pedzegették egy ideje, miszerint idén jelenik meg közös munkájuk gyümölcse, a napokban pedig azt is megerősítették, hogy ma, azaz október 11-én lehetünk fültanúi az első szerzeménynek.

Mint kiderült, a PATT nevet viselő alakulat első termése egy feldolgozás lett a Legends Never Die képében, amely azon túl, hogy a League of Legends nevezetű videójáték által vált népszerűvé, mára már megszámlálhatatlan verzió készült belőle – legutóbb a Melissa Bonny vezette The Dark Side Of The Moon gondolta újra a tételt.

„Miután elhagyták a Mägo de Oz nevezetű formációt, amelynek mindketten tagjai voltak, Patri és Javi elhatározta, hogy együtt hoznak létre egy új projektet. Egy kirobbanó egyben nagyon aktuális hangzással, amely tökéletesen keveredik Patricia erőteljes, szívet tépő hangterjedelmével.” – olvasható.

A dalhoz természetesen egy különleges kisfilm is dukált, amely részben animációs, másrészt viszont egészen élethű, hősnőnk ugyanis egy sárkánnyal viaskodik a képkockákon...

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása