Klippremier: DragonForce – The Last Dragonborn

dragonforce_2022_24.jpg

2019-et írtak a naptárak, amikor Extreme Power Metal címmel napvilágot látott a DragonForce legutóbbi lemeze, amellyel újfent megnyerték maguknak a közönséget. A formáció legutóbbi néhány lemeze nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, de a kritikusok is igen kemény szavakkal illették a zenekart, az Extreme Power Metal nyomán azonban szép lassan sikerült megtörniük azt a bizonyos jeget.

Mint az korábban kiderült, a banda már egy csomó új dalt elkészített a soron következő lemezükre, amit egyelőre nem kívánnak sem rögzíteni, sem pedig kiadni, Herman Lee pedig ekképp kommentálta az esetet:

„Mi nem a pénzért rögzítjük a lemezeinket, akkor jelenítünk meg valamit, amikor mi akarjuk és ha úgy érezzük, hogy az jól hangzik. Mi nem olyan banda vagyunk, aki kétévente jelenít meg új albumot. Nehéz kreatívnak lenni úgy, hogy közben kényszeríted magad arra, hogy jó zenéket készíts – ezt minden előadó tudja.” – fogalmazott.

A formáció jelenleg turnézással tölti idejét, most azonban időt szakítottak egy vadonatúj kisfilm elkészítésére, a választott tétel pedig a The Last Dragonborn című szám lett, ami a fent is említett korongot ékesíti. 

Íme!

Borítókép: Kyle Finlan

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása