Premier: Xandria – The Wonders Still Awaiting

noname36536365.jpg

Májusban éledt fel öt év kihagyás után a német Xandria, noha a fanok többsége már kellően meggyászolta a zenekart. A formáció teljes mértékben újult erővel libbent újra nyeregbe, ugyanis az alapító gitároson kívül az egész zenekar lecserélődöt.

A formációnak szerencsére csakis ikonikus énekesnői akadtak, így méltán furdalta a kíváncsiság a nagyérdemű oldalát, hogy mégis ki lehet az új pacsirta, és mi az a plusz, amit hozzá tud majd tenni a formáció munkásságához. Mint kiderült, a zenekar egy még ismeretlen énekesnő mellett voksolt, Ambre Vourvahis személyében, akinek sikerült is kisebb-nagyobb megelepetéseket okoznia.

Az új felállású zenekar egyébként jövőre publikálja majd nyolcadik albumát, amit The Wonders Still Awaiting címre kereszteltek, és ami február 3-án kerül megjelenésre. A korongot ez idáig, a Reborn, a You Will Never Be Our God és a Ghosts című szerzemények vezették fel – igen nagy sikerrel – majd most ezekhez csatlakozott a lemez névadója, amelyhez egy látványos, igen fagyos kisfilmet forgatott a zenekar.

Dallista:

  1. Two Worlds
  2. Reborn
  3. You Will Never Be Our God
  4. The Wonders Still Awaiting
  5. Ghosts
  6. Your Stories I’ll Remember
  7. My Curse is My Redemption
  8. Illusion is Their Name
  9. Paradise
  10. Mirror of Time
  11. Scars
  12. The Maiden and the Child
  13. Astèria

xykgtf9dng8.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása