Megvan a Xandria új énekesnője! Dal- és klippremier: Reborn

0028760730_10.jpg

Közel öt éve már annak, hogy viharos körülmények között elvált a Xandria és Dianne van Giersberben énekesnő útja. A zenekar Aeva Maurelle-lel karöltve tolta le a megmaradt bulikat, ám most úgy fest, hogy a német pacsirta csak ideiglenes megoldásként szolgált a bandában.

A Xandria napokkal ezelőtt osztotta meg visszatérésének hírét, ezzel egy időben pedig beindultak a találgatások a frontasszonyi pozíciót illetően, ugyanis a megosztott előzetesben egy rejtélyes hölgy tárult a kíváncsi szemek elé, ezzel pedig nyilvánvalóvá vált, miszerint a banda egy teljesen új énekesnővel kíván visszatérni.

A Reborn című szerzeményt a mai napon tette közzé a banda, s habár az énekesnő hangja meggyőzte a fanokat, a hivatalos bejelentésig pusztán teóriák szóltak arról, hogy ki lehet a rejtélyes idegen, aki bevállalta, hogy ő legyen a zenekar hatodik vezetője. A találgatások immár véget értek, ugyanis a banda nagy örömmel tudatta a követőivel, miszerint Ambre Vourvahis lett az új vokalista, egyúttal pedig több új tagot is avattak.

Az új felállás tehát a következő:

Ambre Vourvahis - ének

Marco Heubaum - gitár

Dimitrios Gatsios - dob

Tim Schwarz - basszusgitár

Rob Klawonn - gitár

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása