Vadonatúj dallal jelentkezett a Subway To Sally!

393742936_862029528624152_7714748178552143465_n0.jpg

Márciusban jelent meg a Subway To Sally vadonatúj lemeze, ami a Himmelfahrt elnevezést kapta. A formáció szép sikereket könyvelhetett el a korong útján, most azonban egy vadonatúj dallal lepte meg közönségét a csapat, az Eisheilige Nacht című nóta keretein belül.

A zenekar már évek óta tart különleges fellépéseket Eisheilige Nacht elnevezés alatt, e cím alatt azonban csak most született egy, a címhez méltó dal, amelyről a következőket nyilatkozták:

„Tisztában vagyunk vele, hogy az Eisheilige Nacht című dalunknak óriási hírneve van, és ezzel teljes mértékben egyezünk. Az Eisheilige Nacht útján egy klasszikus Subway To Sally stílusú himnuszra számíthatsz, egy feketébe burkolózott filmzenére, az év hideg és sötét időszakára vonatkozóan, amely decemberben éri el csak igazán a melegséget árasztó tetőpontját. Már a kezdetektől fogva világos volt számunkra, hogy ez nem egy szokványos kislemez lesz, hanem olyasmi, ami hosszú időn át elkísér majd bennünket minden egyes fellépésen.” – kommentálták.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása