Új kislemezzel csalogat a Mägo de Oz!

88320312_3581508315256153_1883521980259368960_o-e1584183934212.jpeg

Bandera Negra elnevezés alatt, április 9-én tölti fel a lemezboltok üresen álló polcait a spanyol formáció vadonatúj nagylemeze, amit a pandémia ideje alatt teljes titokban rögzítettek. A formáció korábban már bemutatta a kiadvány borítóját, most pedig már az is kiderült, hogy a dalcsokor mindösszesen tizennégy nótának ad majd otthont.

Ha mindez nem volna elég, nemrégiben már az első szerzeménynek is fültanúi lehettünk, ugyanis bemutatásra került az első kislemezes szerzeményük, a választás pedig az El Cervezo (El árbol de la birra) című számukra esett, amihez egyébként egy különleges, animációs kisfilm is készült, magával a dalszöveggel kiegészülve.

A napokban újabb jó hírt osztottak meg a srácok, ugyanis elújságolták, miszerint hamarosan megérkezik vadonatúj kislemezük, ami a Tu Madre Es Una Cabra címet viseli és a La Pegatina közreműködésével került rögzítésre.

A Javier Domínguez (Zeta) vezette legénység elárulta, miszerint egy minden tekintetben vidám hangvételű kiadványt kívántak rögzíteni, ami rendesen megvan pakolva optimizmussal és minden egyéb vidámsággal. Az érkező újdonság egyébként új évkor kerül majd publikálásra, tehát érdemes nagyon odafigyelni.

mago-de-oz-tu-madre-es-una-cabra.jpeg

A dallista:

1. La isla del las siete calaveras
2. Al abordaje
3. Resacosix en Pandemia
4. No te fallaré
5. La dama del mar
6. El aplauso herido
7. Tu Madre Es Una Cabra
8. Guerra y paz
9. El Cervezo (El árbol de la birra)
10. Abrazos que curan
11. Quiero que apagues mi luz
12. La vida pirata
13. Bandera Negra
14. Después de la tormenta

bandera-cuadrado.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása