Kiderült, mikor érkezik Tarja könyve!

19-06-21_b-low0.jpg

Júniusban hozta nyilvánosságra a Nightwish alapító-énekesnője, miszerint piacra dobja első kötetét. A Singing In My Blood a karantén idején született meg, hiszen az énekesnő a színpadok megrohamozása helyett régi fotóinak társaságában várta a koronavírus-járvány lecsengését.

Az éneklés a véremben van. Kislánykorom óta imádok fellépni... 2020-ban azonban nem állhattam színpadra, s ezért nagyon sok időt töltöttem a fényképalbumaim nézegetésével, gyermekkorom boldog percei, felnőtté válás és zenélés, a rajongóim megismerése, a világ beutazása, felvételek, előadás, szórakozás; ezek az emlékek töltik meg a könyvem.

– kommentálta közösségi oldalain.

Tarja saját szavaival kalauzolja majd az olvasókat a kezdetektől egészen napjainkig, izgalmas életútját pedig ritkán, illetve sosem látott fotókkal fogja illusztrálni. Csak, hogy mindenkinek kellő érdeklődés övezze a kötet érkezését, az énekesnő nemrégiben megosztott rajongóval néhány oldalnyi történetet, pontosabban az első és a második fejezet töredékét.

 A Singing In My Blood-ban mesélni fogok a zeneszerzésről, emellett személyes fotókat is megosztok majd. Úgy hiszem, imádni fogjátok...

– tette hozzá bejegyzésében.

Mint kiderült, Brazíliában is boltokba kerül az alkotás, – ami több, mint kétszáz oldal terjedelemben ecseteli a vokalista életútját –, jó hír, hogy már azt is tudni lehet, mikor kerülhet a fanatikusok kezeibe. A Liberationmc jóvoltából december 1-től lesz beszerezhető, a további publikálásról azonban továbbra sincs rendelkezésre álló információ.

tarjacoverfrontcorrectionv_1024x1024.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása